X
تبلیغات
نماشا
رایتل

لبخندستان شهروندان

این وبلاگ درتمام مسائل لطیفه ُ خنده ُ سرگرمی ُنکته های پند آموز و... فعالیت دارد
جمعه 6 اسفند‌ماه سال 1389

پرونده ی پزشکی 10 ۷ / ۱۲ / ۸۹

          

 

 

پرونده ی  پزشکی   10

۷/۱۲/۸۹

خوش نیت فوق تخصص  غدد گفت : علل کوتاهی قد عبارتند از :

کوتاهی قد ژنتیکی       ،سوء تغذیه     ،کمبود ویتامینD           ،کمبود کلسیم           ،کم خونی

بیماری التهابی دستگاه گوارش         ،بیماری کلیوی مزمن          نارسایی قلبی          ، بیماری مرمن ریوی یا کبدی      ، کم کاری تیروئید   ، تاءخیر سرشتی در  رشد

                             +++++++++++++++++++++

دکتر ناصر احمد خانی استاد دانشگاه علوم پزشکی گفت : در فصل سرما به دلیل انقباض و انبساط پوست ، اگزما  شدت می گیرد. او افزود : اگزما یک بیماری پوستی آلرژیک مزمن است و شامل هر نوع خارش پوستی می شود که در پوست سر ، صورت ، پشت گردن یا آرنج و زانو رخ می دهد. ایشان عوامل اگزما را موارد ذیل بیان کردند.: استفاده از  هر محصولات پلاستیکی ،لوازم آرایشی ، انواع رنگ و چسب ، سموم شوینده ،شیشه و کاغذ ،اجسام فلزی ،  لباس های غیر نخی ، لوازم ساختمانی ،فرش و موکت ،آلودگی هوا.

ایشان توصیه کردند برای شستن وسایل و ظروف از دستکش پلاستیکی استفاده شود و از مصرف نرم کننده ها نیز نباید فراموش گردد... 

       

 

             

                 

             محمد رضا وفاء ، متخصص تغذیه گفت :  مواد غذایی تازه و بویژه میوه ها و سبزی ها ، دارای ویتامین های  E ,و   C است و موجب تقویت ظرفیت آنتی اکسیدان های بدن شده و مقاومت آن را در مقابل آلودگی هوا افزایش می دهد. .همچنین چای و قهوه هم  باعث تقویت بدن می شود. ایشان مواد غذایی مانند :موادغذایی پر چرب ، فرآورده های گوشتی ،  و غذاهای کنسروی ، در ایام آلودگی هوا توصیه نمی شود...

                   +++++++++++++++++++++++++

           

انار خون ساز است و رنگ صورت را شاداب می کند. شادی بخش، مفرح و مقوی قلب و معده است

مرتضی صفوی افزود: از نظر طب قدیم این میوه خشک و بسیار قابض است. این میوه ادرار آور است و برای دستگاه مجاری ادرار مفید است  و ترشح صفرا را زیاد می کند، اسهال را برطرف می کند.، خون ساز است و آن را تصفیه می کند. رنگ صورت را باز و برای گرفتگی صدا مفید است.

.                           +++++++++++++++++++++++

زهرا عبداللهی معاون دفتر بهبود وزارت بهداشت گفت : سبزی باید به صورت تازه مصرف شود ، زیرا در این حالت  ویتامین های بیشتری را جذب بدن خواهد نمود. ایشان افزود: با توجه به اینکه مواد غذایی چون انواع سس ها نمک زیادی دارند ، موجب افزایش  بیماری های قلبی و عروقی می شوند...

                                   +++++++++++++++++++++

اسید اوریک با لا باعث افزایش خطر بیماری های قلبی می گردد.

علل بالا بودن اسید اوریک عبارتند از  :چاقی کاهش وزن غیر اصولی بعضی بیمار ی ها مانند لوسمی ، لنفوم ،

علائم بالا بودن اسید اوریک :نقرس ، وجود سنگ های اوریکی در ادرار- رسوب سنگ های اوریکی در کلیه رسوب  اسید اوریکی در بافت های نرم

درمان : کاهش وزن اجتناب از مصرف غذاهای حاوی مقدار زیاد پورین مانند گوشت ها. مصرف داروهایی که میزان اسید اوریک را پایین می اورد  و تحت نظر پزشک.

توصیه های غذایی جهت پایین آوردن اسید اوریک خون :

خودداری از مصرف غذاهایی که سرشار از پورین است مانند : گوشت قرمز ، غذاهای دریایی  ، کله پاچه  ، جگر

مصرف غذاهایی مانند : کلم، اسفناج ، لوبیا، قارچ ، عدس و ...

خودداری از مصرف غذاهای چرب .

مصرف گوجه فرنگی  و توت فرنگی

مصرف حداقل 8 لیوان آب.

ورزش

کاهش وزن زیر نظر متخصص تغذیه.

مصرف گیلاس

مصرف کم  سرکه ی سیب

                           ++++++++++++++++++++++++++++++==

باید ها و نباید های تغذیه ی کودکان:

والدین  نقش الگویی برای بچه ها دارند ، بنا بر این از همان ابتدا آنان را به تغذیه ی سالم عادت دهند.

بچه ها را از همان ابتدا به نخوردن اسکن ها مانند :شیرینی جات ، غذاهای چرب تشویق و به خوردن میوه ها و سبزیجات ، ماست ، لبنیات و شیر عادت دهید....

بچه ها را اجبار به غذا خوردن نکنید. آنها به اندازه و میل خود باید غذا بخورند...

به بچه ها یاد دهیم تا از افزودن شکر اضافی و زیاد به نوشیدنی ها و غذاها باید خودداری کنند...

از غذا به عنوان رشوه برای بچه ها استفاده نکنیم....

                            +++++++++++++++++++++++++++

  با تشکر از دیدارتون 

یا علی مدد